Joulukiireet!

Aika menee niin hurjaa vauhtia!

Just oli kesä. Ja hyvä kesä olikin! Sain kasaan loppuvuoden "puuttuvat" palkat kun teen 80% osa-aikaista palkkatyössä. Ja sillä jäin vielä loppuvuodeksikin osa-aikaiselle. Ai ai..Nautin!

Työhuonehan siis vaihtui tänne olohuoneen paikalle ja siitä tässä muutama kuva.

Tämäkin on jo muuttunut, en tykännyt nukkua enää tässä huoneessa. Tuntui kuin olisin viettänyt yöni varastossa. Tällä asetelmalla mentiin kuitenkin hetken aikaa, kunnes päätin siirtää sängyn uuteen olohuoneeseen. Täytyy myöntää, että en siinä huoneessa juuri muuten vietäkään aikaa kuin nukkuen. 

Syksyn olen ottanut tosi rennosti, palautuen kesästä ja antanut tilaa ajatuksille. Muutamat sukatkin kudoin pitkästä aikaa. 

Välillä iskee se kuoppa, missä tuntuu, että onko tässä mitään järkeä ja ei ole mitään uusia ideoitakaan. Mutta sitten kun antaa itselleen luvan vaan olla ja sanoo ettei tarvitse koko ajan olla tekemässä, ei tarvitse olla uusia ideoita, teet vaan täydennyksiä jälleenmyynti-paikkoihin. 
Ja sitten näät inspiroivan kuvan ja kas kummaa, taas ratakset alkavat pyörimään ja sormet syyhyämään.


Nyt onkin sitten jo jouluhommelit meneillään ja koko ajan tuntuu kuin olisi jo kauhea kiire. Vaikka onkin vasta marraskuu. Mutta ensi viikolla on Kädentaitomessut ja sinnekin aion tehdä uusia joulukoruja. Samoin kaikille jälleenmyyjille pyrin tänä vuonna laittamaan jotakuinkin samanlaiset korusatsit. 
Tänä jouluna uutena myyntipaikkana on Haiharan museolla, Kaukajärvellä, oleva Interi ry:n Joulupuoti.
Myös Tohmajärvellä sijaitseva Meijän Kammari sai joulukoru-satsin. Tänään vielä huristelen Tampereelle Nextiiliin viemään satsin ja ensi viikolla vielä ennen messuja saa myös Siison-kirppis Nokialla oman satsinsa.

Kasaamolla on vielä sunnuntaihin 13.11. klo 18 asti menossa kilpailu, jossa voit voittaa kädentaito-messuille vapaa-lipun sunnuntaille. Osallistumaan pääset kommentoimalla uudelle korumallille nimeä, sekä facebookissa että instagramissa. Vapaa-lippuja arvotaan 4 kpl (1/hlö) ja osallistujia ei ole tällä hetkellä kuin muutama, joten nyt on hyvät mahdollisuudet saada itsellesi lippu!

Käy ihmeessä osallistumassa ja vinkkaa kaverille myös!
Kasaamon löydät Kädentaidot- messuilta C-hallista paikalta C955. Tällä kertaa sain päätypaikan ja olen lähellä kahvilaa. Tulkaahan käymään ja morjestaan! 

Jennikaisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi!