Aika jälkeen messujen..

 Kädentaidot -messut sitten rullattiin läpi viime viikonloppuna. Kävijämäärä oli kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna ja tunnelma oli sen mukainen. Jotenkin pystyi aistimaan sen innostuksen ja ilon ihmisissä.  Oli sekä ihana että rankka 3,5 päivää.

Tein messuilla ennätysmyynnin koko Kasaamon aikana. Aivan huikeeta! Osaksi johtui varmaankin siitä, että sain tälle vuodelle uuden paikan joka oli rivin päädyssä ja antoi suoraan leveälle kulkuväylälle. Ja väylän vierellä oli iso kahvio sekä Novitan alue. Ja tietysti kävijöitä oli niin paljon enemmän. Tämä paikka pidetään!

Kiitos kaikille teille ihanille asiakkailleni! Sain myös paljon kauniita sanoja ja kehuja koruistani. Ja se ihmetys kun huomaa asiakkaiden kävelevän suoraan pöytäni luokse ja saa kuulla kuinka he seuraavat minua somessa ja käyvät kaikissa myyjäisissä, joissa olen mukana! Tämä jo pelkästään saa minut aina uudestaan erilaisiin tapahtumiin. Jäi niin ihana fiilis.. KIITOS!!!!!

Kunnes tänä aamuna tulin kipeäksi. Poikani oli koko viime viikon kipeänä ja itsellänikin tuntui muutamana iltana kurkku karhealta. Hoin vain itselleni, että EI NYT! Ei tällä viikolla kun on messut. No nyt se sitten iski kun jännitys ja stressi messuista poistui. Toistaiseksi on vain erittäin karhea ja kipeä kurkku, mutta tein silti korona-testin, että sain kerrottua työmaalle tilanteen.

Sitä aina kuvittelee kerkiävänsä ja jaksavansa enemmän kuin mihin oikeasti pystyy. Viime tekstissänihän kerroin vieväni joulukoru-kuorman myös nokialle Siisonille. En vaan millään olisi enää kerennyt leipomaan lisää messuille jos olisin vienyt valmiina olleet korut nokialle. Joten päätin siirtää sen tälle viikolle ihan senkin vuoksi, että nään mitä kaikkea tarvitsee tehdä lisää. Ja aika paljon tarviikin, kiitos hyvän myynnin. Mutta nyt joudun siirtämään viennin taas seuraavalle viikolle ellen sitten laita koru-lastin postiin.

Tiistaina vein korujani Haiharaan Runebergin mökkiin. Aivan ihana vanha talo! Käykäähän kurkkaamassa, jotka liikutte tampereen seudulla. 


Seuraavaksi olisi vuorossa omalla kylällä, Kangasalla, Joulunavaus lauantaina 26.11. Silloin Kasaamon korut ovat esillä Kaunis Nellin tiloissa. Toivottavasti olen siihen mennessä parantunut.

Ja seuraava isompi tapahtuma on 3.12. Suomen suurimmat Joulumyyjäiset Turussa! Sieltä sain myös varattua päätypaikan ja ison pöytätilan. Ai että, odotan jo innolla!

Sain messu-asiakkailta myös vinkkejä uusiin malleihin ja/tai väreihin, niitä alan toteuttamaan kunhan kuntoni sen sallii.

Nähdään taas!

Jennikaisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Töissä taas..eikun lomalla!

Joululoma lähenee!