Heipsuli hei!

Leikkaus oli ja meni. Ja hyvin menikin!

Toipuminen on ollut nopeaa ja vihlovat kivut ovat poissa. Onneksi! Alkuun muutamina päivinä vähän vielä hermo vihoitteli, mutta ei sen enempää. Nyt on nikamat luudutettu yhteen ja ainoa mikä vielä muistuttaa leikkauksesta on tietysti arpi kaulalla, joka sekin on parantunut hyvin, sekä niskaan tuleva kipu jos makaan liikaa niskani varassa. Kuten sohvalla, tyynyihin nojaten ja känny kädessä. Joten makuut on nyt tehty vähäksi aikaa. Nukkuma-asento ei aiheuta kipua kun niska on vaakatasossa.


Uskalsin käväistä jo markkinoillakin, 2 viikkoa leikkauksesta, kun sain poikani kanto-avuksi (raskaiden nostojen tekeminen kiellettiin 4 viikoksi). Ja täytyy myöntää, että piristi kyllä ihanasti taas päästä iloiseen tunnelmaan ja tavata teitä asiakkaita. Sain niin hurjasti taas uskoa omaan tekemiseeni.

(kuva on Vesilahden Murinoilta)


Nyt on sairaslomaa jäljellä enää tämä viikko ja sitten iskee karu paluu työelämään.. Alkaa jo vähän stressaamaan. Huomaan olevani jotenkin hermostunut ja rauhaton. Toisaalta raha tulee tarpeeseen, auto tekisi mieli vaihtaa, syksyllä tytär aloittaa lukion (ehkä) ja ja... mutta viihdyn niin hyvin kotona. Kumpa voisin vain tipauttaa itseni näiden korujen pariin pysyvästi. (Unelmia pitää olla!) Ja hei, mullahan on vielä talvi- ja kesälomatkin pitämättä! 

No mutta! Ihana kesä on parhaimmillaan ja Kasaamo häärii erilaisissa tapahtumissa melkein joka viikonloppu. Seuraavaksi pyörähdetään lempäälään Pihastamon pihaan, Kuljuntie 317. Siellä pidetään juhannustori klo 10-14. Tulkaapa moikkaan ja kurkkaan mitä kaikkea se Kasaamon Kaisa on taas saanut aikaan!

Ihania aurinkoisia päiviä kaikille!

Jennikaisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Töissä taas..eikun lomalla!

Joululoma lähenee!