Heipsan!

 Nyt on saatu vakuutuksesta myöntävä päätös leikkaukseen ja sinne mennään nyt jo ensi maanantaina 8.5. Toisaalta ihanaa, toisaalta hirveää!! Leikkaus tehdään helsingin Mehiläisessä. Sinne suuntaan sitten sunnuntaina hovikuskini (äiti) kanssa hotelliin yöksi koska paikalla pitäisi olla jo aamulla 6:45..

 Alkaa muuten jo jännittään..

 Sitten tietysti tuli pieni stressitekijä vielä leikkauksen lisäksi. Olen tippunut kelan rahoille jo huhtikuun 18. ja tästähän ei ole työnantaja minulle mitään ilmoittanut. Joo toki oma vika (pikkusika) kun en ole asiaa seurannut. Mutta olisi ollut hyvin ystävällistä laittaa vaikka meiliä asiasta. No tänään sitten pikapikaa hakemusta kelaan ja pankkiinkin toive lyhennysvapaasta pariksi kuukaudeksi. Huh..tiukkaa tulee.

No, onneksi on muutama jälleenmyyjä, joilta tulee myyntiä jonkin verran. Valmiita korujakin on kotona paljon, joten saan lähetettyä täydennyksiä. Ja toki kaikki tilaukset verkkokaupastani auttavat!

Tänään vienkin Liutun Maalaistaloon satsin. Paikka aukeaa 6.5. ja on toukokuun ajan auki aina lauantaisin. Ihana paikka! Käykäähän tutustumassa.

 Lohtua tuo se, että leikkaus pitäisi olla nopea, samoin toipuminen. Kotiin pitäisi päästä jo samana päivänä. Sairaslomaa tulee kaiketi vielä kuukauden verran. Sen jälkeen pitäisi olla kunnossa.  Mutta....kirurgin mukaan äänihuulet saattavat kärsiä ja ääneni voipi olla leikkauksen jälkeen..hmmm..erilainen. Toivon vaan, etten jatkossa kuulosta wiskibassolta.

Seuraavan kerran päivitänkin vointiani sitten leikkauksen jälkimainingeissa.

Ihanaa toukokuuta sinulle! Kohta on jo kesä..

Jennikaisa


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Töissä taas..eikun lomalla!

Joululoma lähenee!