Syksyn sateet..

   Viime kirjoitukseni jälkeen jäin todella miettimään niitä kotisivuja. Jonkinlainen mielikuva oli, että olisin jotkut ilmaiset pohjat avannut joskus.. Niitäpä sitten etsimään. Lopulta löytyi aika helposti kun hoksasin tarkistaa sähköpostista. Olinhan ne tosiaan avannut webnode-pohjalle.

No siihen se helppous sitten loppuikin. Meinasi kärsivällisyys loppua heti alkuunsa. Nyt moni varmaan nauraa partaansa.. Mutta tälläinen atk-nero kun ei tajua noista jutuista mitään. Olin kuitenkin päätökseni tehnyt ja ei siinä sitten auttanut muu kuin harjoitella. Lopulta sain homman tehtyä 2 päivässä, valmiiseen pohjaan. Ja mielestäni sain aikaan ihan kivat sivut. Ajatus oli pitää ne ilmaisina, mutta oman osoitteen saaminen houkutti niin että maksullisethan niistä sitten tuli.

Käykäähän kurkkaamassa ja saa laittaa kommenttia jos jotain tietoa sinne kaipaisit lisää tai ihan vaikka vain mielipiteesi sivuista.

Kotisivut löytyy osoitteesta www.kasaamo.com

   Seuraavaksi alkaakin jännittäminen Kädentaitomessuihin! Sain ensimmäisen messupaikkani viime vuonna ja harmikseni ne tietysti siirrettiin vuodella eteenpäin. Nyt olisi sitten messut tulossa, tällä tietoa. Jännitän niitä kuin ensimmäistä myyntitapahtumaani ja hyvin sekin meni. Toisaalta nyt onkin kyse siitä, onko tuotteita tarpeeksi vai liikaa, mitä malleja pitäisi tehdä enemmän, pääsenkö omilleni myynnillä, jääkö itselleni suuri varasto vai joutuisinko myymään "eioota"? Toisaalta en ole tähänkään asti tehnyt mitään yhtä korumallia suuria eriä, joten on varmaan parempi pysyä samassa tyylissä. Korupajani ajatus on muutenkin se, että korut valmistetaan pienissä erissä ja pysyviä malleja on vain muutama. Ja onhan tuokin aika fantasiaa, että myisin muka kaikki koruni..heh!

Noh, joka tapauksessa odotan kyllä messuja innolla ja päässä pyörii jo miten kokoan esillepanon. Otanko mukaan vain korvikset ja rannekorut vai myös kaikki kaulakorut ja korusetit? Tästäkin saa laittaa mielipidettä kommentteihin, haluaisitko nähdä koko Kasaamon korukirjon?

   

Viime viikolla kävin hakemassa II-rokotuksen, torstaina ja hoitaja muisti nimeni. Kysyi asunko Ruutanassa ja kerroin asuneeni ennen. Hoitaja muisti lasteni nimet, neuvola-ajoilta ja vanhempi täyttää jo kuitenkin 22v. Joillakin se muisti toimii! 

No, illalla ei tuntunut mitään oireita ja luulinkin jo päässeeni helpolla. Perjantaina olikin sitten käsi kipeä ja olin tosi väsynyt, sammuin illalla sohvalle! ..mikä on tälläiselle yökukkujalle outoa. Lauantaina  alkoi kova päänsärky, joka onneksi talttui lääkkeillä, mutta sunnuntai-aamuna heräsin taas päänsärkyyn. 

   Siitä ja sateesta huolimatta päätettiin lähteä käymään Tallipihalla, käsityöläismarkkinoilla. Harkitsin aiemmin lähteväni sinne myymään, mutta siinä vaiheessa oli jo paikat täytetty. Onneksi! Ilma oli sunnuntaina tosi surkea ja ihmisiä oli sen mukaisesti liikkeellä. Siinä kohtaa kävi jo myyjiä sääliksi.. Tulipahan uusi softshell-takkini testattua saateessa. Muuten piti kuivana, mutta hihasaumojen kohdilta päästi vettä sisään. Tosin sitä vettä kyllä satoikin kunnolla.. Vaan eipä tullut sitten mieleeni laittaa kumisaappaita jalkaan. Lenkkareissa mentiin ja niimpä märissä sukissa palattiin.

   Tyttären kanssa on pikkuisen aloiteltu nukkekoti-projektia. Ostin hänelle joululahjaksi ison vaaleanpunaisen talon vuosia, vuosia sitten. Laitoin sen leikki-iän jälkeen talteen, mielessä juurikin sen tuunaaminen. Tämä mielessä tarttui Tallipihan tallimiehen puodista mukaan itse koottava televisio ja nukkekoti -nukkekotiin. Ja vaikka mitä muutakin ihanaa olisi ollut tarjolla, mutta ensin tuunataan se talo! 

Siinäpä kaikki tällä kertaa! 

Kiva kun kävit!

Jennikaisa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Niin se aika rientää!

Mitä Joulu toi tullessaan..