Ajatusten tornado..

  Tiiättekö sen tunteen kun päässä myllertää kuin kuivausrummussa? Mulla on ollut se tunne jo pitkään.

Joo, toki se infarkti myllersi osuutensa, mutta nyt on siis ihan vaan ajatuksista kyse. 

Tää mun koruhomma on vienyt mut ihan mennessään ja haluaisin tehdä vain sitä. Olisi ihanaa voida työntää pää luovuuden pensaaseen ja eksyä sinne päiviksi - öiksi - viikoiksi... Mutta palkkatyö häiritsee pahasti ja varastaa aikaa ja energiaa. Ja samaan aikaan se "pikkuJenni" tuossa olkapäällä rutisee kuinka sun rahat ei millään riitä ja et sä saa koruista tarpeeksi rahaa ja mitäs sit kun ja entä jos...... Ja mä vastaan sille, että kyllä ne muutkin koruilla elää, -on niitä muitakin yhden naisen bisneksiä, jotka saavat elantonsa koruista!

Gloria


Tätä keskustelua on käyty jo pitkään, ..vuosia. Ja yhtään ei helpota se että palkkatyön oravanpyörässä pyöriminen ei kiinnosta enää ollenkaan. Toisaalta se on helppoa, raha tulee säännöllisesti.. Mutta myös kuluttavaa, istua suurin osa valveillaolo-ajastaan tekemässä jollekin muulle fyffee/hilloa/tuottoa, työssä, jossa se mun luomisen halu ei pääse ulos. Kun haluisin tehdä itselleni.. Kuinka paljon tyydyttävämpää olisi saada sitä tulosta itselleen, itse tekemällään tuotteella/myynnillä.

No mut tähän moni nyt hihkaisee, et Mikä estää?! Niimpä.. 

Periaatteessa ei mikään ja silti kaikki. Olen yhden naisen talous, ei ole työssä käyvää kumppania, tai siis ei kumppania ollenkaan. Kotona pörrää vielä pari aikuista lasta, toistaiseksi. Asumiskustannukset on aika korkeat kerrostalo-kolmiossa, velkojakin on... Onhan näitä syitä. 

Toisaalta en kerkiä enkä jaksa panostaa tähän niin paljoa kun istun siellä palkkatyössä..Hmmm.. Oma oravanpyöränsä tämäkin.

Nyt on tullut kuitenkin aika, että haluan tehdä asialle jotain. Tiedustelin töissä lyhennettyä työaikaa, saa nähdä miten se otetaan vastaan. Haluaisin pikkuhiljaa vähentää palkkatyön osuutta ja samalla kasvattaa Kasaamon osuutta. 

Musta kukinto


Miksi sitä tuhlaa aikansa/elämänsä ja kiroaa samalla kun oma elämä ei ole sitä mitä haluaisi? Jokainen meistä on loppujen lopuksi ihan itse vastuussa omasta onnellisuudestaan. Eipä se tilanne mihinkään muutu vain kiukuttelemalla. Vähemmän puhetta, enemmän tekoja! 

Mielessä on myös yksi uusi lisä verkkokauppaan, joka liittyy vahvasti koruihin. Siitä sitten aikanaan..

Kädentaitomessut lähestyy! Ja jännitys lisääntyy..IIIK!  

Mutta ensin mennään korupöytien kanssa sunnuntaina 3.10.  Kangasalan Malm Areenalle Koko perheen syystempaukseen! Siellä on kaikkea kivaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tervetuloa mukaan! Paikalla ollaan klo 10-15:30


Näillä mietteillä lokakuuhun! Tsemppiä meille kaikille ja tehdään siitä omasta elämästä oman näköinen, jookos!


Jennikaisa

Sä olet tähti!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Niin se aika rientää!

Mitä Joulu toi tullessaan..