Viikon vuoristorata-ajelut!

Kyllä on taas ollu viikko! Huhhuh..

Viikko sitten kävin laitattaan siihen "ferrariini" uuden pakoputken. Saan sitten katsastettua..
Sunnuntaina aloin parveketta putsaileen ja totesin puuritilöitten noston jälkeen, et pesuahan se kaipaa. No se jäi odotteleen sopivan työvälineen löytymistä.
Illalla iski sitten flunssa. Alkuviikko meni kotona saikulla.

Mutta mulla kun on levoton mieli ja kädet (aina haluis olla värkkäämässä jotain) aloin sitten kasaamaan mininuppineulatyynyjä! Pientä näpräämistä pienessä flunssatokkurassa. :) Söpöjähän niistä tuli ja tyttökin innostu asiasta. Idea kopsattu jälleen Pinterestistä..

Noh, sitten tiistaina aattelin viedä autoni katsastukseen. Olihan siinä vielä 2 päivää aikaa..
Oottelin kyllä pientä vikalistaa ja sakkorenkaatkin alla..
Juu, tulihan sieltä 7:n kohdan vikalista! Eipä tarvinnu alkaa miettiin minkä korjais ensin! Auto ei paljon maksanu..joten en viittiny samaa summaa laittaa sen korjaamiseen. Eikä mulla kyllä olis varaakaan.

Sitten iske shokki. Tunteet valtas mut ihan kokonaan. Mitä mä nyt teen? Ei mulla oo rahaa ostaa uutta, eikä varaa ottaa osamaksuakaan. Muutenkin tiukoilla koko ajan.. Tuli sit se ilta vollotettua.

Nooh, aamulla oli jo toinen ääni kellossa. Sain lainata äitin autoa. Omasta kun enää viittinyt ottaa sakkoja renkaiden takia. Silmät turvoksissa vaan töihin ja miettiin mitä sille romulle tekis. Soittelin romuttamoille, ne lupas autosta satasen. No aattelin sen sitten sinne viedä, mutta pyysin työkaverin ensin ottaan sen upouuden pakoputken irti. Myyn sen sitten eteenpäin. Samainen työkaveri ehdotti, et laita auto myyntiin. Varaosix vaikka..
Laitoin, toriin ja faceen. Saman päivän aikana auto oli myyty. Nyt on hyvä mieli!

Parvekkeenkin sain sitten pestyä lopulta ja se odottaa nyt kesäkukkia!

No edelleen oli ongelma..millä rahalla uus auto? Eihän se välttämätön ole, mutta helpottaa kummasti elämää.
No onneksi tuttava lupas lainata mulle rahat autoon. Saan sitten hälle maksaa ilman suunnattomia korkoja, eikä vakuutusmaksutkaan nouse pilviin kun on auto omissa nimissä.

Nyt mieli lepää ton hullunmyllyn jälkeen. Pakoputki ja talvirenkaat odottaa kellarissa sopivaa myyntihetkee.

Nyt voi taas keskittyä näihin käsitöihin!
Äidille patalaput... :)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi!