Kesän hulinaa!

Hupsista keikkaa! Muistin taas että mullon tällänen blogikin. 😁 
Tää kertoo vaan mun luonteestani muutenkin. Olen hyvin fiilisten vietävissä ja teen mitä huvittaa, millon huvittaa. Eli tasasesti kerran viikossa/kuussa julkaisun tekeminen ei vaan onnistu. Ja pätee kaikkeen muuhunkin.

No mutta, tässä onkin kaikki kesähommelit lähteneet hyvin liikkeelle. Eka lomaviikko takana palkkatyöstä ja 3 jäljellä.. Nautin eniten siitä, että voin koko päivän uppoutua rauhassa korujuttuihin. Ei tarvitse tiirailla kelloa ja miettiä nukkumaan menoa. Saa aamulla nukkua just niin pitkään kun huvittaa, välillä puoleen päivään. Ja kun viikot voi antaa luovuuden virrata vapaasti, pääsee viikonloppuna ottamaan kontaktia asiakkaisiin ja ne ihastuneet katseet, kehut ja kommentit täyttävät mut niiiin suurella ilolla! Se on niin sanoinkuvailemattoman hyvä fiilis kun teet juttuja mistä nautit ja niistä tykkää muutkin.

Myyjäisiä onkin nyt joka viikko ja ensi viikonloppuna kahdet. Ensin käyn  kotikylällä vanhalla ammattikoululla, missä on pidetty taidetapahtumia ja - tempauksia. Ja nyt torstaina siellä pidetään markkinat.
Lauantaina auton nokka suuntaa hämeenlinnaan Rengon markkinoille ja sunnuntaina urjalaan Pölkinvuoren Kesätorille. 
Vähän mietin onko liikaa omalle jaksamiselle peräkkäisinä päivinä mennä markkinoille. Mutta luulen sen olevan ok kun saan kuitenkin viikolla olla rauhassa.

Päänsäryt on olleet poissa jonkin aikaa. Kunnes tänään (ke) se iski keskellä päivää. Eikun pilleriannos naamariin ja nukkuun vähäksi aikaa. Edelleen se tuntuu..
Mutta onneksi iski tänään eikä huomenna kun pitäisi olla myyntihommissa.

Kesän myyjäisissä on ollut reippaasti porukkaa ja on tullut hyviä myyntejä. Vaikka viime lauantainakin oli melko sateista, silti Kuokkalan kosken markkinoilla vilisi populaa.

Tänään vein täydennystä Nextiiliin Harjuntaustaan. Sielläkin on myynti lähtenyt hyvin käyntiin. Hienoa!
Nyt vain tuli eteeni sellainen hyvän mielen ongelma, että multa alkaa oleen korukortit kohta loppu! En huomannut keväällä tarkastaa tilannetta ja nyt en saa niitä lisää ennen kuin ammattikoululaiset palaa lomilta. Tämähän tietysti tarkoittaa sitä, että koruja on myyty tiuhaan tahtiin, mutta mihin mä sitten koruni ripustan? Positiivinen ongelma..

Työhuoneellekin on tapahtunut muutoksia. Sain päähäni vaihtaa olohuoneen ja työhuoneen paikkaa! Olohuone muutti isompaan makuuhuoneeseen ja entinen olohuone on nyt "työkkäri". Täällä mä aikaani kuitenkin vietän enemmän. Ja täällä on parempi valo, kuvausten kannaltakin.
Laitan tästä kuvia seuraavaan blogiin. Nyt on niin haipakkaa myyjäisten kanssa, ihanaa!

Tuuhan moikkaan jos satut samoille markkinoille!

Jennikaisa 😊
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Töissä taas..eikun lomalla!

Joululoma lähenee!