Lomaa ja rentoutusta..

Mulla alko loma! Ihanaa saada nukkua aamuisin niin pitkään kun huvittaa ja lömpsötellä kotona vaikka yöpaita päällä aamusta iltaan!  Mulle on aina lomilla parasta se kun ei ole mitään pakollista kellotettavaa menoa. Teen mitä huvittaa, jos huvittaa. Niimpä en ole tälle viikolle ottanut mitään omia tavoitteitakaan. Niinkuin mulla niitä nyt muutenkaan olisi..

Tai olihan mulla sillon ennen aivo-tilttiä. Tavote oli kesällä käydä kaikki mahdolliset myyjäiset ja saada lisää jälleenmyyjiä. Saisin maksettua ylimääräisiä velkojani pois ja kenties vähennettyä palkkatyön osuutta. 

Ja sitten se iski, ensin oma kroppa löi jarrut kiinni ja sen jälkeen korona.. Ja nyt sitten yksi mielipuoli äijänjäärä räyhää euroopassa! Eikö nyt jo saisi elää normaalia elämää!!? 

No, loman eka viikonloppu menikin ihan normaalisti. Tytär oli kotosalla ja touhuiltiin omiamme. Maanantaina kuskailin hänet sitten takasin ypäjälle. 

Tiistaina oli vuorossa kirjanpitoon tutustuminen ja se tuntui alun jälkeen ihan sujuvalta.. Ehkäpä teenkin tämän vuoden jo itse (pienellä back up-tuella).

Keskiviikkona käytiin ystiksen kanssa lapinniemessä. Aurinko paisteli täydeltä terältä. Suunnattiin suoraan kahvitiskille ja siitä pihalle telttaan! Vaan eipä ollut mikään perusteltta. Aivan upeaksi sisustettu, vanhalla ovella ja puupöydillä -penkeillä, lampaantaljoja, lyhtyjä...Todella ihana tunnelmallinen, siinä lumihangen keskellä.   Ja kuitenkin keskellä tamperetta! Käykää ihmeessä katsomassa ennen kuin se puretaan kesäterassin tieltä: Lapinniemessä ByPias myymälä ja kahvila. Viihdyttiin teltassa toista tuntia, höpöteltiin ja otettiin selfieitä ja sekoiltiin. Saatiin onneksi olla enimmäkseen keskenämme. Kahvin jälkeen kierreltiin myymälää, ja se talo on jo itsessään ihana, vanha ja kipeesti remontin tarpeessa, mutta IHANA! 


Perjantaina oli leffapäivä. Pojan kanssa ollaan otettu projektiksi katsoa kaikki Tähtien Sota elokuvat ja sarjat, siinä järjestyksessä kun tarina etenee. Poika ne on varmaan kaikki katsonutkin, mutta mulla ei ole riittänyt mielenkiinto. Lapsena kulutettiin kotivideoilla nauhotettu ensimmäinen Tähtien Sota ihan loppuun. Niin että nauha oikeesti kului rikki. Muistan sen elokuvan vieläkin melkein ulkoa.. Eihän mikään muu sen jälkeen tehty tuntunut siihen verrattuna miltään. Nyt on vasta 1 sarja ja 2 elokuvaa katsottuna. Ja niitähän riittää..

Tänään (su) ystävä sai houkuteltua pienelle ulkoilulle Vehoniemen harjulle. Tarkoitus oli jättää auto museolle ja laskeutua sieltä rantaan. Kävellä rantaviivaa myötäillen kunnes päästään Vehoniemen Alamajalle kahville. "Ei siitä pitkä matka ole.." Saadaan vähän happihyppelyä. Nojuu, todellakin. Rantaviivalla oli kuitenkin melkoisen kivikkoista, jäistä, pusikkoista, että sinne kahvilalle tallusteltiin noin 2 tuntia! Ei siinä mitään, ei mulla mihinkään kiire ollut. Ja sää oli aivan mahtava! Mutta saatiin hyvät naurut kun "käydään vaan pienellä patikoinnilla ja kahvilla."


Kahvi jäi kuitenkin pannuun kun oli aikamoinen hiki siinä vaiheessa. Sen sijaan otettiin pienet "neuvoa antavat", kakkua ja kuoharia. :) Ja oltiin todellakin ne ansaittu!Olen mä viikolla vähän massaillutkin ja kasannut koruja. Ihanaa kun on koko päivä aikaa ja saa todella uppoutua puuhiinsa, äänikirjan voimalla.  Ukraina-puuhelmet juuri myytiinkin loppuun verkkokaupasta. Tarvii kurkata onko niitä helmiä lisää.. Kasaamollahan on myös tulossa lahjoitus Ukrainan hyväksi. Laitan koko maaliskuun myynnistä 25% Unicefin kautta avustukseen. Ja tämä koskee sekä omaa verkkokauppaani että jälleenmyyjien kautta tulevaa myyntiä. Eli nyt kannattaa tilata korut ja tehdä samalla hyvää. 

Jälleenmyyjien suunnalta on vähän mennyt huonommin siinä mielessä, että Kehräsaaresta Ateljeekatu-Shop lopetti ja myös kangasalalta Kaunis Nelli joutuu sulkemaan ovensa toistaiseksi. Eli jälleenmyyjiä on haussa. Vinkkaa ihmeessä jos tiedät sopivan!

Huomenissa onkin sitten taas ajelu ypäjälle ja tiistaina paluu töihin..yöks. 😩

Ihania aurinkoisia maaliskuun päiviä sinullekin!

Jennikaisa
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi!