Ekat messut ja joulun odotusta..

 Jaahas..

Kyllä se aika vaan rullaa. Monesti ihmettelen miten jotkut jaksaa/kerkee pyörittään perhettä, töitä, somee, blogata ym ja olla vielä hurjan ahkera julkaisuissaan. 

Itselläni oli ajatus kirjoittaa tunnelmia ajasta ennen messuja, niiden aikana ja loppukaneetti.. Ajatukseksi jäi. 

Se on kuulkaa kun tää palkkatyö vie liikaa aikaa kaikelta muulta!! 

Mutta... Messuihin valmistauduin pari päivää. Lähinnä keräsin mukaan lähtevät korut kasaan ja tarkistin, että kaikissa on asianmukaiset korukortit ja hinnat. Sitten tein kaikesta inventaariolistat. Tuo lähinnä siksi, että sain merkattua myydyt korut nopeasti ylös. Ja sekin vain omaksi tiedokseni, mikä koru myy eniten.

Sumuppiinhan saa myös jokaisen artikkelin ja/tai ryhmän ja myydessä voi valita suoraan sieltä. Sillonhan tuo tieto tulisi kerättyä jo siinä.

Mutta en piidä siitä että maksuhetkellä menee aikaa just sen tietyn korun tai ryhmän etsintään. Kun mulla niitä koruja riittää..

Noh, palataan messuihin. Torstaina pääsi siis jo rakentamaan omaa paikkaansa. Ilta kymmeneen oli aikaa. Mä hääräsin koko päivän korujen kanssa ja koko ajan oli tuli pyllyn alla "pitäis mennä jo".. Vaikka oli iltaan asti aikaa..

Päästiin vihdoin kuuden maissa paikalle ja pöytä olikin valmis jo kasin aikaan..

Sitten alkoikin kotona jännittäminen.. Miten menee, tuleeko ihmisiä, myynkö mitään, loppuuko korut kesken.....

Perjantaina messut aukesi klo 10. Hyvin rauhallisesti ja oli väljää. Näin jatkui melkeimpä koko päivä. Myynti ei ollut kummoinen ja pelkäsin jo jääväni miinuksen puolelle. Illalla oli fiilikset aika matalalla. 

Lauantaina messut alko jo klo 9. Aamu alko rauhallisesti, mutta päivemmällä vähän vilkastui ja tuli jo sellainen oikea messufiilis. Mutta iltaa kohden taas rauhottui. Onneksi pääsin kuitenkin myynneissä "omilleni". Eli sunnuntai olisi sitten puhtaasti ansaitsemista. Siitä jäi hyvä mieli lauantai-iltaan.

Sunnuntaina taas aamulla klo 10 messut auki. Hyvin rauhallisesti.. Isänpäivä tietysti teki osuutensa tähän. Koko päivä menikin sitten todella hitaasti. Mutta sain siitä huolimatta tilin plussan puolelle ja jäi ihan positiivinen kokemus messuilusta.

Myöhemmin kuulin, että messuilla kävi noin puolet siitä määrästä mitä ennen koronaa. Joten siinä mielessä onnistuin hyvin.

Ensi vuonna uudestaan!

Pidin messuviikonlopun ympärillä viikon loman. Joka oli ihan tarpeen, pelkästään kaiken valmisteluun ja myös palautumiseen.

Nyt kun olisi joulusesonki ja pitäisi saada lisää koruja jälleenmyyjille, huomaan kuinka tää palkkatyö oikeesti "häiritsee" pahasti.. En jaksa töiden jälkeen kovin paljoa ja ei oikeen riitä tunnitkaan illassa..

Mielessä pyörii palkkatyön vähentäminen, mutta samaan syssyyn arveluttaa rahan riittäminen. Mutta toisaalta, mikään ei voi muuttua jos en tee asialle mitään! Olisin itseasiassa saanut jo joulukuun alusta 80% työajan, mutta meni pupu pöksyyn.. Jospa alkuvuodesta sitten.. 

Toisaalta nyt on myös jännää aikaa kun toinen jälkikasvustani on vihdoin alkanut katselemaan itselleen asuntoa! 

Ja sillonhan mä saan työhuoneen! 

Mä oon jo niiiiin miettinyt koko asian valmiiksi. Saan kunnolla pöytätilaa levittää tarvikkeet ympärilleni kun teen jotain. Saan enemmän hyllytilaa pöydän lähelle, mistä on helppo kurkotella tarvikkeita. Saan lisää säilytystilaa kaikelle ja samaan tilaan! Ei tarvitse juoksennella ympäri asuntoo hakemassa millon mitäkin.. Saan kaikki nahkani käden ulottuville ja näköpiiriini mikä auttaa ideoiden syntyyn. Ja se pelkkä värien kirjo inspiroi ihan valtavasti!

Mä niiiiin jo odotan... Eikä lapseni asunnosta ole vielä edes tietoa.. 😁

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Niin se aika rientää!

Mitä Joulu toi tullessaan..