Huippuluokan bloggari!

Siis onhan tää aika koomista..
Toisaalta pidetään hulluja jännityksessä, kun ei oo mitään varmuutta koska uus teksti tulee, vai tuleeko? 😂

No, mutta on tässä taas tapahtunutkin..

Viime syksy oli ja meni. Myyjäisissä oli kivaa ja sain lisää positiivista palautetta koruistani. Niimpä sit laitoin toiminimen pystyyn. Tai lähinnä elvytin ompelimon aikasen uudelle nimelle.

Joulukuuksi varailin myyjäisiä joka viikonlopulle ja odotin oikeesti innoissani kaikkia niitä. Yksi oli tampereen kauppahallissa..

Mutta... Eihän kaikki nyt tietenkään mennyt niinkun olin suunnitellut.

Marraskuun puolella alkoi oikean puolen lapaluu ja hartia oireilla. Aattelin, et on vaan lihakset jumissa. Venyttelin, hieroin.. Ei auttanut. Pikkujouluissa oli jo aika vaikeaa ihan vaan istua kun lapaan sattui koko ajan. Teki mieli repiä käsi irti..

Samana viikonloppuna kipu vaan paheni. Maanantaina oli jo koko käsi kipee. Siinä sitten lääkäriin ja itse mietin onko tenniskyynärpää palannut.

Lääkäri tutki, käänsi ja väänsi ja kyseli kaikenlaista. Päätyi ihmeekseni niskarangan kuvauksiin.

Kivut vaan edelleen paheni niin etten pystynyt enää istumaan kuin hetken. Viiltävä kipu veti koko käteen. Ainoa suht kivuton asento oli selin makuulla, käsi pitkänä pään takana.

Noh, kuvauksessa näkyi niskarangassa välilevyn pullistuma. Siihen sitten kunnon kipulääkkeet.

Tämä tietysti tarkoitti sitä, etten voinut kuvitellakaan osallistuvani myyjäisiin.
Harmitti vietävästi..

Kun sain kipulääkityksen kuntoon, päätin mennä kuitenkin tampereen kauppahalliin. Saisin näkyvyyttä ja liikkuuhan siellä porukkaa paljon.
Kipulääke kuitenkin aiheutti voimakasta pahoinvointia ja myyjäisten aamuna oksentelin ennen lähtöä. Pääsin matkaan, apupojaksi pyysin äitini. Pahoinvointi oli todella voimakasta melkein koko päivän +että käteen sattui siitä huolimatta.
Urheesti sen päivän sain hoidettua ja saldo oli pöytäpaikan vuokran jälkeen +-0...

Että ihan turhaan sekin tuli kärsittyä..
Ja ihan varmasti myös näytin huumatulta. 😁

No mutta sain kuitenkin onnistumisen iloa kun olin varannut Nokialle Joulu Pop-uppiin paikan kolmeksi viikoksi koruilleni. Myynti hoitui kuin itsestään (järjestäjät hoitivat maksuliikenteen) ja "jouduin" täyttämään telineitä kolmeen kertaan.

Niska oireili loppujen lopuksi reilun kuukauden ja onneksi pullistuma palautuikin, ilman leikkausta, itsekseen.

Että sellainen loppuvuosi!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Niin se aika rientää!

Mitä Joulu toi tullessaan..