Paluu bloggariksi..

No mutta hei!  Pitkãstã aikaa...

Ei oo ollu oikeen intoo eikã kunnon vekotinta tãn palstan yllãpitoon. Mã kun tein noi kaikki edelliset tekstit kãnnykãllã. Aika tyõlãstã puuhaa.
Mutta nyt olin innoissani kun tilasin taplettiini nãppãimistõn. Alkaa sujuun tãã stooraaminen. Mut ilo oli hãtikõityã..Tãssãpã ei tietenkããn ole nãitã suomen ããkkõsiã!!
Sillãpã nyt onkin hienot aallot korvaamassa pisteitã. Ja nekin joutuu valkkaan joka kerta erillisestã valikosta. Hidasta tãmãkin.....huoh...

Mutta, puikot on viuhunut koko kesãn. Tosin nuo kevããllã mainitsemani matonkuteet on saanut olla ihan rauhassa. ;)
Kovasti pyõrii kaikenmoiset ideat pããssã..ei vaan jaksa enãã tyõpãivãn jãlkeen alottaa mitããn uutta. Niin helppoo istahtaa sohvalle kutimien kanssa.

Pitkããn sain pidettyã itseni jãrjissãni enkã ostellut uusia lankoja muuten kuin jos joku vãri loppui kesken. Noh, nyt on vãhãn niin sanotusti lãhtenyt lapasesta. Kudon toki paljon, mutta lankoja tuntuu kertyvãn silti enemmãn kun sukkia/tumppuja tippuu puikoilta.
Hah, mitã sitten?! Eipã mulla oo ukkookaan nurisemassa kun kaapit tãyttyy langoista.  :)



Tãllainen mun "tietokoneeni" on.




 

Tãssã muutamia kesãn aikana kudotuista. Ja paljon muutakin on tullut tehtyã......

Vielã kun oppis miten saada noi kuvat tãnne tekstin vãliin/sekaan. Mã kun en todellakaan oo niin kovin nãppãrã nãiden tietsikkajuttujen kanssa. Tarvii pyytãã poika apuun.

Hellurei taas ensi kertaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kevät keikkuen tulevi!